3938BE7F21D148171C056AAF3865DF4C

Lowa Aerox GTX low

€179.95

 Lowa Aerox GTX Lo De sportieve Aerox GTX wandelschoenen voor heren is multifunctioneel en kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. De schoenen zitten erg comfortabel en zijn licht van gewicht. Hierdoor ervaart u een optimaal draagcomfort tijdens outdoor.

100% waterdicht De Lowa Aerox GTX wandelschoenen zijn 100% waterdicht dankzij de Gore-Tex Surround technologie. De schoenen zijn hierbij omringd met Gore-Tex materiaal en daardoor krijgt vocht geen kans om binnen te dringen. De schoenen zijn daarnaast weerbestendig zodat u ze het hele jaar door kunt dragen.

Stabiele wandelschoen De Aerox GTX Lo wandelschoen geeft veel steun aan de voeten. De Dyna-Pu tussenzool zorgt voor een optimale demping en de schoen is voorzien van een Stabilizer Frame. Hierbij is de zool wat hoger opgetrokken zodat u een optimale steun heeft aan de zijkanten. Ook is de schoen erg praktisch dankzij het Speedlacing-systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat u uw veters niet meer hoeft te strikken, maar gemakkelijk aan kunt trekken

Categorieën: , .

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review “Lowa Aerox GTX low”